Mereka Turut Dewasa

Tuesday, July 12, 2011

Note pad yang kreatif











Monday, July 11, 2011

Sorokkan PASSWORD anda

hahahaha.. sampai camni skali









Friday, April 29, 2011

Seni Tangga

kalau dh seni tu mana2 pon boleh.. ha . buktinya nila.














Wednesday, April 27, 2011

Tiada istilah Masalah ?

Macam ni la kita zaman sekarang. walaupon dah banyak kemajuan yang kita capai tp masih belum betul2 menyenangkan manusia. Adakah salah Designer? hahaha entah la xtau plak camne nak explain.

seat belt rosak?

TV terlalu besar?

plug 2 pin?

kereta tanpa Radio?

suitable place for GPS ?

safety?

kereta lain negara?

masalah ASTRO waktu hujan?

Tiada water heater?

Mama Malas?

jimat Pampers? 
ishk macam ni pon ada ka ..hahahahah

 jadi dengan apa cara, apa inovation yang mereka lakukan janji selesailah problem2 mereka.. hahahah.. memang kreatif. Tp haish ... (no suitable word to say)


Saturday, April 23, 2011

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR INDIAN STYLE

lawak giler video ni..hahahahah... layan.

video

amacam best x? hahah. pastipon korang menyanyi sama kan.

Mata Palsu - Sleep Safe Tape

ni ada barang baik punya. hahah. bagi student2 yang suka tidur dalam kuliah tu memang sesuai la pakai benda nie. pasni korang boleh tidur sesuka hati je. pasti lecturer tak perasan pya.





kat mana ada jual ek nak beli satu..hahahha

Artis Baju Sama ?

Aedar tak sedar ada gak artis kita berpakaian sama.. adakah mereka pinjam atau.... ahhaha yang tu kena tanya merekalah.











source: ZONARTIS.COM


Friday, April 22, 2011

Jersi untuk Pak Arab?


ingat kan kita je pakai jersi. rupanya Pak arab pun pakai jersi jugak. huuhu.siap dengan design jubah lagi.. dasyat2 


kenapa terkejut? hahahh

fb

visitor

free counters