Mereka Turut Dewasa

Friday, April 29, 2011

Seni Tangga

kalau dh seni tu mana2 pon boleh.. ha . buktinya nila.














Wednesday, April 27, 2011

Tiada istilah Masalah ?

Macam ni la kita zaman sekarang. walaupon dah banyak kemajuan yang kita capai tp masih belum betul2 menyenangkan manusia. Adakah salah Designer? hahaha entah la xtau plak camne nak explain.

seat belt rosak?

TV terlalu besar?

plug 2 pin?

kereta tanpa Radio?

suitable place for GPS ?

safety?

kereta lain negara?

masalah ASTRO waktu hujan?

Tiada water heater?

Mama Malas?

jimat Pampers? 
ishk macam ni pon ada ka ..hahahahah

 jadi dengan apa cara, apa inovation yang mereka lakukan janji selesailah problem2 mereka.. hahahah.. memang kreatif. Tp haish ... (no suitable word to say)


Saturday, April 23, 2011

TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR INDIAN STYLE

lawak giler video ni..hahahahah... layan.

video

amacam best x? hahah. pastipon korang menyanyi sama kan.

Mata Palsu - Sleep Safe Tape

ni ada barang baik punya. hahah. bagi student2 yang suka tidur dalam kuliah tu memang sesuai la pakai benda nie. pasni korang boleh tidur sesuka hati je. pasti lecturer tak perasan pya.





kat mana ada jual ek nak beli satu..hahahha

Artis Baju Sama ?

Aedar tak sedar ada gak artis kita berpakaian sama.. adakah mereka pinjam atau.... ahhaha yang tu kena tanya merekalah.











source: ZONARTIS.COM


Friday, April 22, 2011

Jersi untuk Pak Arab?


ingat kan kita je pakai jersi. rupanya Pak arab pun pakai jersi jugak. huuhu.siap dengan design jubah lagi.. dasyat2 


kenapa terkejut? hahahh

Sunday, April 10, 2011

Trilogi Cinta Episod 38 (4 April 2011)

   Ni la episod yang kami sekelas budak IND upm dapat masuk drama hahhaha.
secara kebetulan semua. Aku plak x sangka2 dapat duduk tepi fauziah ghous.


video



Tuesday, April 5, 2011

Status symbols

Ahahahah.. korang ada Face book kan. Pasti ramai yang nak tahu macamana sesetengah kawan2 kita dapat buat status simbol yang pelik2 yang anda tidak mambu buat dengan keyboad sendiri seperti:

(●*∩_∩*●)
 
(~o❤‿❤)
 
(⊙_◎)
 
<((((((((((((((((◕‿◕)⊰
ha macam ni pon boleh buat..

sebenarnya ada banyak lagi. so kalau nak tahu jom la kita ke link nie..haha
 
 
So apa lagi. jom meriahkan Face book anda dengan post yang menarik.. buktikan pada kawan anda. anda pun mampu lakukannya..hahahah

kalau suka silalah LIKE ye..huhuhu


Sunday, April 3, 2011

Kasihnya Ibu


video

"Dokter yang ada.. bila-bila masa yang diperlukan.
Kadang  kala siIBU bertanya. adakah nanti anak-anak boleh melakukan perkara yang sama kepada si IBU?
 Ibu meminta maaf sekiranya ibu selalu mendesak adik dan along untuk belajar bersungguh- sungguh!"

hmm.. fikir-fikirkanlah wahai sahabat.. hargailah IBU kita tak lupa juga BAPA kita. Sesungguhnya Kita adalah segalanya bagi Mereka. Bukan wang yang dipinta ,Tp kasih sayang mereka yang meronta ....


Saturday, April 2, 2011

Baju Getah

memang kreatif btol la manusia-manusia nie... sampai getah pon boleh dijadikan pakaian.






kalau la teknologi ni betol2 di komercialkan , kompom tiap2 hari kita pakai baju baru. Nak corak camner semua boleh. tp AWAS kepada kaum wanita.. ia tidaklah sesuai untuk korang hahahah.

What Does Leadership Means To You

video

hahah.. bagi sapa2 yang jadi leader tu pikir2 kan lah yer. anda sebenarnya memegang Tanggungjawab yang amat besar.

fb

visitor

free counters