Mereka Turut Dewasa

Sunday, December 12, 2010

Anak Buah...

Assalamualaikum... bagi salam la dulu. apa yang dok trnganga tu.. jawab la.. WAJIB dow.. heheh


.

Kali nie nak cerita pasal anak sedara atau lebih dikenali sebagai anak menakan.. heheh.
walau pon kat title pic tue aku letak SON  tu x bermaksud itu anak aku...hahah.. aku edit untuk kakak aku je..hahah..

Korang ada anak menakan x??hahah
best x? hahahha
aku saja je tanya..hahah
 aku ada ramai anak sedara.. hahah dah 8 orang wa cakap lu..
Insyaallah Tahun 2011 ni dapat lagi dua..hahahha..




3 comments:

feroz said...

hehe...comel2..

Warna said...

tank u..hahah

abgreds said...

ha apa lagik...belajo2 le dukung..kang ada anak sendiri dah pro ko..

Post a Comment

fb

visitor

free counters